Skip to main content Skip to search

Openingstijden

ma-vr 8.30-17.00
070 - 335 17 15
info@wolters-co.nl

Particulieren

AUTO

Autoverzekeringen vergelijken betekent kijken naar prijs én naar polisvoorwaarden. Als u alleen op de prijs let bij de keuze voor uw autoverzekering, kunt u bedrogen uitkomen op het moment dat u
een beroep moet doen op uw verzekering. Laat ons kantoor daarom het werk doen. Wij adviseren u eerlijk en duidelijk over de keuze voor dekking en doen u aan de hand hiervan een passend en scherp aanbod toekomen.

REIS

Bent u van plan om lekker op vakantie te gaan , vergeet dan niet een reis- en /of annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van uw reisbestemming en de door u te ondernemen activiteiten, vergelijken wij de diverse reis- en annuleringsverzekeringen met elkaar en doen wij u het beste aanbod toekomen. Want laten we eerlijk zijn: u wilt toch niet voor verrassingen komen te staan als het gaat om geneeskundige kosten, bagageschade, annulering of onvoorziene kosten?

WOONHUIS/INBOEDEL

Controleert u regelmatig uw woonhuis- en/of inboedelverzekering? Vaak worden dergelijke verzekeringen gewijzigd aan de hand van de nieuwe situatie in geval van bijvoorbeeld een verhuizing. Het is echter verstandig om deze regelmatig te controleren.  Bij een te laag verzekerd bedrag van uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering is het mogelijk dat u bij een schade maar een gedeelte van het schadebedrag vergoed krijgt. Dit kan voor u nadelige financiële gevolgen hebben en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Ons kantoor kan u helpen met het uitkiezen van de meeste geschikte verzekeringen voor uw situatie tegen een zeer gunstig tarief.

RECHT EN PLICHT

 Aansprakelijkheid

Of u nu een grote of kleine schade toebrengt aan derden, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen hiervan. Zeker in geval van een juridisch conflict of letselschade kan een schadeclaim hoog oplopen en dan is het fijn als uw verzekering een uitstekende dekking biedt.

Rechtsbijstand

Juridische bijstand in het geval van ontslag, echtscheiding of een ander conflict kan u een hoop geld kosten. In dit geval is het fijn als u kunt terugvallen op een rechtsbijstandverzekering. Veelal bent u met een dergelijke dekking als snel voordeliger uit dan wanneer u zelf alle kosten moet betalen. Wel is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de verschillen tussen de diverse aanbieders.

ZORG

Een basisverzekering is voor iedereen in Nederland verplicht. Daarnaast kunt u diverse aanvullende zorg extra bijverzekeren. Wij vinden het belangrijk dat u een betaalbare zorgverzekering heeft die de zorg dekt die u ook echt nodig heeft. Omdat u jaarlijks kunt overstappen is het vergelijken van de premies met bijbehorende voorwaarden van de diverse aanbieders erg zinvol. Wij kunnen u deze lastige klus uit handen nemen en u een passende verzekering aanbieden die naadloos aansluit op uw behoefte.